Myytävät toimitilat

Kiinteistöjen myynti- ja hankintayksikkömme palvelee sijoittajia, yrityksiä ja yksityishenkilöitä kattavasti asiantuntijaroolissa kaikenkokoisissa hankkeissa.

Palveluihin kuuluvat kiinteistöjen osto-, myynti- ja vuokrauspalvelut, liike- ja rakennuspaikkojen etsintä-, analysointi-, kehittämis- ja hankintapalvelut sekä kiinteistöjen arviointipalvelut ja ulkomaan toiminnot.

Oletko myymässä kiinteistökohteesi

Mikäli harkitset toimisto-, teollisuus-, varasto- ja liiketilojen sekä asuinkerrostalojen myyntiä, tai raaka- ja kaavoitetun maan sekä tonttien myyntiä, ole meihin yhteydessä. Meillä on ostajahakuja eri kokoisille kohteille.

Ostopalvelustamme vastaa KTM Harry Juselius 0400-208419. 

Oletko myymässä yrityksesi

Useat yritykset, joita palvelemme kiinteistöasioissa, ovat ilmaisseet halunsa laajentaa toimintaansa ostamalla toimivan yrityksen. Myös kiinteistöihin ja yrityksiin sijoittavat tahot tiedustelevat kauttamme ostettavia yrityksiä kiinteistösijoitusten lisäksi. Myös jo valmistellun yrityskaupan esteeksi voi muodostua myytävän yrityksen suuri kiinteistöomaisuus, jota ostaja ei halua yrityskaupan mukana. Autamme myös näissä tilanteissa.

Ole meihin yhteydessä, mikäli olet myymässä yrityksesi. Ostopalvelustamme vastaa KTM Harry Juselius 0400-208419. 

FNTC Yrityskoti Company Home palvelumme on tarkoitettu pitkän päivätyön tehneille yrittäjille joilla on nettovelaton, kulunsa kattava, toimiva yhtiö, joka ei ole mennyt yrityksistä huolimatta kaupaksi ja viimeisenä vaihtoehtona on harkittu yhtiön purkamista, mutta yrityksen työntekijöiden työpaikkojen säilyttämiseksi yhtiön omistaja ei haluaisi purkaa yhtiötä ja on pakotettu jatkamaan yritystoimintaa. 

Palvelumme kautta tiimimme analysoi yhtiön tilanteen ja antaa toimenpide-ehdotuksen, jolla yhtiön toimintaa voidaan jatkaa ja työpaikat turvata.  Omistaja irtautuu yhtiöstä ja pääsee ansaitulle eläkkeelle ja halutessaan voi seurata yhtiön kehittymistä yhdessä laaditun kehittämissuunnitelman mukaisesti.  

FNTC Yrityskoti Company Home palvelustamme vastaa KTM Harry Juselius 0400-208419

Kysy lisää palveluistamme sekä myytävistä kohteistamme.

» Ota yhteyttä yksikköömme

Hae toimitiloja

Toimitilapalvelu FNTC LKV

Käenkuja 8 A
00500 Helsinki
Puh. +358 9135 8166
etu.sukunimoimitilapalvelu.fi
Y-tunnus: 0622917-2
www.toimitilapalvelu.fi
» Tietosuoja- ja rekisteriseloste

© Toimitilapalvelu FNTC LKV
Sivuston toteutus ja CMS – Nerio LKV

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)