Tilavahti

Voit jättää tältä sivulta tilavahdin toimitilahakuusi. Saat tiedon uusista hakuasi vastaavista kohteista sähköpostiisi. Kuvaile etsimääsi toimitilaa mahdollisimman tarkoin, esimerkiksi autopaikkojen tarve, palveluiden ja oheistilojen tarve ym. Kaikki tarjolla olevat tai vapautuvat toimitilat eivät ole julkisesti esillä esimerkiksi internet-sivuillamme, mutta näistäkin saat tiedon tilavahdin kautta tai ottamalla meihin yhteyttä.

Yhteystiedot
Etsittävä toimitila

Kiitos viestistäsi

Tilavahtisi on nyt aktivoitu.

 

 

 

Hae toimitiloja

Hakuvinkkejä: voit hakea esim. alueen, kadun tai postinumeron perusteella. Muistathan, että suuremmista tiloista on usein mahdollista lohkoa pienempiä osia. Jos et tarkkaan tiedä, kuinka suurta tilaa etsiä, katso ensin alueen kiinteistöt. Muista valita myös oikea tilatyyppi.

Jos alueita on useita hae karttahakuna esim. Helsinki. Voit liikkua kartalla ja tarkentaa aluetta tarvittaessa.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä: vuokrauoimitilapalvelu.fi

Toimitilapalvelu FNTC LKV

Käenkuja 8 A
00500 Helsinki
Puh. +358 9135 8166
etu.sukunimoimitilapalvelu.fi
Y-tunnus: 0622917-2
www.toimitilapalvelu.fi
» Tietosuoja- ja rekisteriseloste

© Toimitilapalvelu FNTC LKV
Sivuston toteutus ja CMS – Nerio LKV

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)