Yritys

Finnish Trading Company Oy FNTC on perustettu vuonna 1985. Yritys on toimitilojen vuokraukseen, myyntiin ja kiinteistökehitykseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Toimintaa harjoitamme nimellä Toimitilapalvelu FNTC LKV.

Päämiehiämme ovat kaikki keskeiset kiinteistöjen ja toimitilojen omistajat, kuten pankit, vakuutusyhtiöt, kiinteistösijoitusyhtiöt, koti- ja ulkomaiset kiinteistörahastot, säätiöt, julkisyhteisöt ja yritykset Suomessa.

Kiinteistökehitysyksikkömme  sekä myynti- ja hankintayksikkömme tarjoaa kiinteistöjohtamisen asiantuntijapalveluita koti- ja ulkomaisille yrityksille ja yhteisöille sekä yksityishenkilöille.

Vuokrausyksikkömme palveluihin kuuluu vuokrattavien toimitilojen välitys, toimitilojen kartoitus sekä markkinatutkimus.

Myyntiyksikkömme palveluihin kuuluu kohteiden myynti- ja ostokohteiden etsintä, arviot ja kiinteistökehitys sekä kansainväliset toiminnot.  Yrityksemme tarjoaa myös oikeudelleisia lakiasiainpalveluita.

Toimitilapalvelu FNTC LKV

Käenkuja 8 A
00500 Helsinki
Puh. +358 9135 8166
etu.sukunimoimitilapalvelu.fi
Y-tunnus: 0622917-2
www.toimitilapalvelu.fi
» Tietosuoja- ja rekisteriseloste

© Toimitilapalvelu FNTC LKV
Sivuston toteutus ja CMS – Nerio LKV

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)