Myytävät toimitilat

Kiinteistöjen myynti- ja hankintayksikkömme palvelee sijoittajia, yrityksiä ja yksityishenkilöitä kattavasti asiantuntijaroolissa kaikenkokoisissa hankkeissa.

Palveluihin kuuluvat kiinteistöjen osto-, myynti- ja vuokrauspalvelut, liike- ja rakennuspaikkojen etsintä-, analysointi-, kehittämis- ja hankintapalvelut sekä kiinteistöjen arviointipalvelut ja ulkomaan toiminnot.

Tiedoksi, että kaikkia myyntikohteita emme saa julkisesti mainostaa ja ilmoitella, joten ota meihin yhteys ja kysy tarkemmin myyntikohteistamme.

Oletko myymässä kiinteistökohteesi?

Mikäli harkitset toimisto-, teollisuus-, varasto- ja liiketilojen sekä asuinkerros-talojen myyntiä, tai raaka- ja kaavoitetun maan sekä tonttien myyntiä, ole meihin yhteydessä. Meillä on ostajahakuja eri kokoisille kohteille.

Ostopalvelustamme vastaa KTM Harry Juselius 0400-208419.

Oletko myymässä yrityksesi?

Useat yritykset, joita palvelemme kiinteistöasioissa, ovat ilmaisseet halunsa laajentaa toimintaansa ostamalla toimivan yrityksen. Myös kiinteistöihin ja yrityk-siin sijoittavat tahot tiedustelevat kauttamme ostettavia yrityksiä kiinteistö-sijoitusten lisäksi. Myös jo valmistellun yrityskaupan esteeksi voi muodostua myytävän yrityksen suuri kiinteistöomaisuus, jota ostaja ei halua yrityskaupan mukana. Autamme myös näissä tilanteissa.

Ole yhteydessä ostopalvelustamme vastaa KTM Harry Juselius 0400-208419. 

FNTC Yrityskoti Company Home palvelumme on tarkoitettu pitkän päivätyön tehneille yrittäjille joilla on nettovelaton, kulunsa kattava, toimiva yhtiö, joka ei ole mennyt yrityksistä huolimatta kaupaksi ja viimeisenä vaihtoehtona on harkittu yhtiön purkamista, mutta yrityksen työntekijöiden työpaikkojen säilyttämiseksi yhtiön omistaja ei haluaisi purkaa yhtiötä ja on pakotettu jatkamaan yritys-toimintaa. 

Palvelumme kautta tiimimme analysoi yhtiön tilanteen ja antaa toimenpide-ehdotuksen, jolla yhtiön toimintaa voidaan jatkaa ja työpaikat turvata.  Omistaja irtautuu yhtiöstä ja pääsee ansaitulle eläkkeelle ja halutessaan voi seurata yhtiön kehittymistä yhdessä laaditun kehittämissuunnitelman mukaisesti.

FNTC Yrityskoti Company Home palvelustamme vastaa KTM Harry Juselius 0400-208419

Kysy lisää palveluistamme sekä myytävistä kohteistamme.

» Ota yhteyttä yksikköömme

Etsitkö vapaata toimitilaa?

Mikäli teillä on nyt liikaa tai liian vähän toimitilaa muuttuneessa toimintaympäristössä etätöiden aikakaudella, niin autamme teitä löytämään tarpeeseenne sopivat tilat. Käydään yhdessä tilantarvettanne läpi ja toiveenne tilan laadusta, koosta ja sijainnista sekä budjettinne ja sovitaan hankkeen aikataulu. On hyvä lähteä liikkelle sellaisella aikataululla, että on riittävästi aikaa harkita tilantarvettanne henkilöstönne kanssa ja määrittää tilan kriteerit ja vasta sen jälkeen käydä katsomassa sopivia kohdevaihtoehtoja. Tähän menee usein muutama kuukausi 2-3 kk ja lisäksi tulee huomioida nykyisen vuokrasopimuksen irtisanomisajan, pituus joka voi olla 3-6 kk, jona aikana tulee sopia uuden tilan mahdollisesta saneerauksesta tai muusta tilan personoinnista ja kalustamisesta sekä muuttoon liittyvistä muista käytännön järjestelyistä. Ota yhteyttä autamme teitä löytämään sopivat toimitilat. Palvelumme ei maksa teille mitään sillä päämiehemme maksavat välityspalkkiomme vuokrasopimuksen syntymisestä.