Yritys

Finnish Trading Company Oy FNTC on perustettu vuonna 1985. Yritys on toimitilojen vuokraukseen, myyntiin ja kiinteistökehitykseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Toimintaa harjoitamme nimellä Toimitilapalvelu FNTC LKV.

Päämiehiämme ovat kaikki keskeiset kiinteistöjen ja toimitilojen omistajat, kuten pankit, vakuutusyhtiöt, kiinteistösijoitusyhtiöt, koti- ja ulkomaiset kiinteistö-rahastot, säätiöt, julkisyhteisöt ja yritykset Suomessa.

Kiinteistökehitysyksikkömme sekä myynti- ja hankintayksikkömme tarjoaa kiinteistöjohtamisen asiantuntijapalveluita koti- ja ulkomaisille yrityksille ja yhteisöille sekä yksityishenkilöille.

Vuokrausyksikkömme palveluihin kuuluu vuokrattavien toimitilojen välitys, toimitilojen kartoitus sekä markkinatutkimus.

Myyntiyksikkömme palveluihin kuuluu kohteiden myynti- ja ostokohteiden etsintä, arviot ja kiinteistökehitys sekä kansainväliset toiminnot. Yrityksemme tarjoaa myös oikeudellisia lakiasiainpalveluita.

Etsitkö vapaata toimitilaa?

Mikäli teillä on nyt liikaa tai liian vähän toimitilaa muuttuneessa toimintaympäristössä etätöiden aikakaudella, niin autamme teitä löytämään tarpeeseenne sopivat tilat. Käydään yhdessä tilantarvettanne läpi ja toiveenne tilan laadusta, koosta ja sijainnista sekä budjettinne ja sovitaan hankkeen aikataulu. On hyvä lähteä liikkelle sellaisella aikataululla, että on riittävästi aikaa harkita tilantarvettanne henkilöstönne kanssa ja määrittää tilan kriteerit ja vasta sen jälkeen käydä katsomassa sopivia kohdevaihtoehtoja. Tähän menee usein muutama kuukausi 2-3 kk ja lisäksi tulee huomioida nykyisen vuokrasopimuksen irtisanomisajan, pituus joka voi olla 3-6 kk, jona aikana tulee sopia uuden tilan mahdollisesta saneerauksesta tai muusta tilan personoinnista ja kalustamisesta sekä muuttoon liittyvistä muista käytännön järjestelyistä. Ota yhteyttä autamme teitä löytämään sopivat toimitilat. Palvelumme ei maksa teille mitään sillä päämiehemme maksavat välityspalkkiomme vuokrasopimuksen syntymisestä.