Vuokrattavat toimitilat

Edustamme kaikkien keskeisten kiinteistönomistajien toimitiloja. Lisäksi voimme tarjota monien yritysten, yhteisöjen, säätiöiden sekä yksityisten omistamia toimitiloja asiakkaillemme.

Toimimme yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa, joten kauttamme saatte tietoa myös kohteista, jotka ovat rakenteilla tai suunnitteilla. Laaja yhteistyöverkostomme takaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun.

Palvelumme kattaa koko vuokrausprosessin

Ota yhteyttä toimitilavuokrauksemme ammattilaisiin kun yrityksesi tarvitsee uusia toimitiloja tai apua ulos- tai sisäänvuokrauksessa.

» Ota meihin yhteyttä

Etsitkö vapaata toimitilaa?

Mikäli teillä on nyt liikaa tai liian vähän toimitilaa muuttuneessa toimintaympäristössä etätöiden aikakaudella, niin autamme teitä löytämään tarpeeseenne sopivat tilat. Käydään yhdessä tilantarvettanne läpi ja toiveenne tilan laadusta, koosta ja sijainnista sekä budjettinne ja sovitaan hankkeen aikataulu. On hyvä lähteä liikkelle sellaisella aikataululla, että on riittävästi aikaa harkita tilantarvettanne henkilöstönne kanssa ja määrittää tilan kriteerit ja vasta sen jälkeen käydä katsomassa sopivia kohdevaihtoehtoja. Tähän menee usein muutama kuukausi 2-3 kk ja lisäksi tulee huomioida nykyisen vuokrasopimuksen irtisanomisajan, pituus joka voi olla 3-6 kk, jona aikana tulee sopia uuden tilan mahdollisesta saneerauksesta tai muusta tilan personoinnista ja kalustamisesta sekä muuttoon liittyvistä muista käytännön järjestelyistä. Ota yhteyttä autamme teitä löytämään sopivat toimitilat. Palvelumme ei maksa teille mitään sillä päämiehemme maksavat välityspalkkiomme vuokrasopimuksen syntymisestä.