Toimitilapalvelu FNTC:n nettisivut ovat uudistuneet

Olemme siirtyneet uuteen tekniikkaan ja uudenlaiseen ideaan kohteiden esittelemiseksi ja niiden varastoimiseksi. Olemme aloittaneet yhtestyön Oikotien Toimitilat kanssa. Päivitämme ja lisäämme toimitilakohteita kohdevarastoomme Oikotien palveluun, josta tilanhakijat voivat tutulla hakutoiminnolla selata ja hakea sopivia kohteita ja nähdä kohteen kuvat ja tekstit tavalliseen tapaan. Kehitämme sivutoamme edelleen ja toimimme yhteistyössä Mainostoimisto Sitrusmedian Oy:n kanssa.

Mainostoimisto Sitrusmedia Oy on auttava mainostoimisto Jyväskylästä, joka tarjoaa tehokkaan ratkaisun myyntisi kasvattamiseksi juuri Sinun yrityksesi tarpeisiin. Sitrusmedian yrittäjät ovat toimineet vuosikymmenen ajan markkinoinnin, graafisen suunnittelun ja sisältöjen parissa. Erilaiset digitaaliset ratkaisut verkossa, hakukoneoptimointi, Google-mainonta, sisällöntuotanto sekä graafinen suunnittelu ovat Sitrusmedian ydinosaamisaluetta.

Mainostoimisto Sitrusmedia Oy logo

Kokeile uusia sivujamme ja anna palautetta.

Harry Juselius

KTM,LKV,KJs, Tj, 

0400-208419 

harry.juselius@toimitilapalveliu.fi

Tulevaisuusstudio

Tapahtumassa muun muassa julkaistiin Newsecin syksyn kiinteistömarkkinakatsaus, luodattiin tulevaisuutta niin futuristien kuin kiinteistöalan asiantuntijoidenkin kanssa sekä kuultiin miltä Suomi näyttää kansainvälisen sijoittajan silmin.

klick tästä  https://tulevaisuusstudio2020.nj-production.com/library/

Uutta Hakaniemeen

Helsingin Hakaniemeen on valmistumassa hyvin poikkeuksellinen toimitilakohde. Perinteinen, vuodelta 1913 oleva Elannon tavaratalorakennus Siltasaari 10:ssä uudistetaan toimistoiksi.

Siltasaari 10 soveltuu erinomaisesti yrityksille, jotka haluavat parhaat palat kahdesta eri maailmasta: keskustan läheisyyden ja Kallion luovuuden.

Siltasaari 10 on harvinainen kokonaisuus työn ja vapaa-ajan monimuotoisuutta ja historiallista miljöötä. Kiinteistöihin valmistuu toimitilaa noin 16.000 m2:n, joista voi lohkaista ihanteelliset tilat esimerkiksi 10-15 yritykselle. Yksittäisen toimiston koko on silloin 1.000-1.500 m2. Isoa tilaa tarvitsevalle Siltasaari 10:een pystyy järjestämään jopa 3 800 m2 yhteen tasoon. Myös pienempien yksiköiden 150-250- 400-750m2 luominen on mahdollista.

Siltasaari 10:ssä on seitsemän kerrosta vuokrattavaa toimitilaa. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy ravintolapalveluita ja päivittäistavarakauppa. Toiseen kerrokseen on sijoitettu ravintoloita, POOL -joustotiloja, aulapalvelut ja neuvottelutiloja. Uskomme tilojen kiinnostavan monenlaisia yrityksiä. Nämä voivat olla luovien alojen toimistoja, investointipankkeja, asianajotoimistoja tai vaikka insinööritoimistoja.

Ydinkeskusta laajenee Hakaniemeen

Siltasaari 10:n suunnittelussa kiinteistöstä on pyritty tekemään paikka, joka olisi poikkeuksellisen toimiva niin työssä käyville kuin vapaa-aikaakin viettäville ihmisille.

Kokonaisuuteen on tulossa kuusi kahvilaa ja ravintolaa, jotka palvelevat niin aamiais-, lounas kuin ilta-aikaankin. Päivittäistavarakauppa säästää kotiin palaavan ihmisen aikaa, sillä päivittäistavarat saa samasta korttelista. Siltasaari 10:een tulee myös noin sadan hengen tapahtumatila.

Pyöräilijöitä on ajateltu erityisellä sosiaalitiloilla varustetulla pyöräparkilla, jonne johtaa oma ajoluiska. Parkin yhteydessä on tarjolla myös pyörähuollon palvelut.

Hämeentien sulkeminen yksityisautoilta ei tarkoita, että Hakaniemeen olisi jatkossa poikkeuksellisen hankala tulla autolla. Uusi reitti kulkee Hakaniemenrannan kautta. Taloon on tulossa pysäköintipaikkoja 150 autolle. Antiloopilla on myös suunnitteluvaraus erityiselle pysäköintitalolle Hakaniemen torin alle.

Siltasaari 10:ssä panostetaan käyttäjäkokemukseen

Yhä useampi yritys näkee työhyvinvoinnin kehittämisen ja työtä mahdollisimman tukevan työympäristön yhä tärkeämmäksi osaksi yrityksen menestystä. Siltasaari 10:n suunnittelussa näihin on panostettu poikkeuksellisen paljon. Toimistot toteutetaan monitilaratkaisuna, jossa jokaista työtehtävää voidaan tukea sille sopivalla yksityisyydellä, valolla ja hiljaisuudella.

Kone analysoi etukäteen Siltasaari 10:n ihmisvirrat. Analyysin tavoitteena on tehdä liikkumisesta hisseillä ja liukuportailla mahdollisimman sujuvaa.

Käyttäjien kokemusta seurataan tilakohtaisesti asiakaskyselyillä. Sisäilman laatua, hiilidiuoksidin määrää, sähkönkulutusta, käyttöasteita ja lämpötiloja seurataan.

Rakennusten ympäristöystävällisyyttä seurataan maailman käytetyimmän sertifiointijärjestelmän LEEDin (Leadership in Energy and Environmental Design) avulla.

Rakennus valmistuu loppuvuodesta 2021 joten tulevat vuokralaiset ehtivät vielä saada erityistoiveensa mukaan tilasuunnitteluun. Parhaat tilat varataan jo tänä syksynä.

Ole yhteydessä FNTC:n toimitilatiimiin  niin kartoitetaan yhtiönne tilantarpeet ja sovitellaan ne teille sopivaan tilaratkaisuun Siltasaari10:ssä.

Digiloikka ja toimitilavuokrakustannukset

Digiloikka ja säästöjä toimitilavuokrakustannuksista!
Nyt on oikea aika tarkastella toimitilakustannuksia. Yleistyvä etätyö ja nykyteknologia antaavat mahdollisuuksia tarkastella toimitilojen tehokuutta uudella tavalla ja säästää samalla niiden kustannuksissa.

Ohessa ajatuksia asiasta.

DIGILOIKALLA TOIMITILAVUOKRAKUSTANNUKSET KURIIN.
Työn digitalisoitumisen ”vallankumous” on jo keskuudessamme. Se mahdollistaa yrityksen kiinteissä kustannuksissa, kuten toimitilavuokrakustannuksissa merkittäviäkin säästöjä. Samalla paranee työn tehokkuus ja työtyytyväisyys työskentelytapojen muutosten kautta etätyön samalla yleistyessä.

COVID-19 pandemian rajoitustoimet ajoivat suomalaiset laajalti etätöihin, joten kokemuksia etätyöskentelystä on nyt jo saatu runsaasti.

Hetken hämmennyksen jälkeen onkin todettu, toimialasta ja työtehtävistä riippuen, että työt ja erilaisten asioiden hoito onkin onnistunut luultua paremmin ja tehokkaammin etänä. Ei ole tarvinnut kuluttaa aikaa aamu- ja iltapäiväruuhkissa, juosta eri paikkoihin palavereihin, kun neuvottelut ovat onnistuneet etänä aivan hyvin.

Digiloikalla kustannusten säästöä ja työtehon kasvua
Yhtiöiden ja yhteisöjen johto on nyt muuttuneessa markkinatilanteessa pakotetut etsimään kustannussäästöjä sekä kasvattamaan työn tehokkuutta. Yksi merkittävä kustannuserä on toimitilojen vuokrakustannukset. Nyt eletyn nousukauden myötä myös toimitilojen vuokrat ovat nousseet voimakkaasti.

Työtehtävien luonne on myös muuttunut kuten myös tavat tehdä työtä. Tämä oli jo havaittavissa ennen viruspandemiaakin. Useissa yhtiöissä ja yhteisöissä oli kokeiltu etätyötä eri malleilla ja erilaisin tuloksin.

Nyt kun etätyö on lähes ainut vaihtoehto useilla toimialoilla, siihen suhtaudutaan vakavasti ja sen toteuttamiseen paneudutaan paremmin ja yksityiskohtaisemmin. Työskentelytapoja ja välineitä kehitetään ja uusia otetaan käyttöön. Yhtiöiden johdossa onkin nyt harjoitettu vakavaa pohdintaa uudesta tavasta tehdä työtä ja sen toteuttamisesta pandemia tilanteen jälkeen ainakin osin myös etänä.

Kun toimitiloissa on entistä vähemmän henkilökuntaa samanaikaisesti paikalla, tilojen käyttöasteet laskevat. Siksi on alettu pohtimaan sitä, minkä verran oikeasti yrityksen toiminta edellyttää fyysistä työskentelyä toimitiloissa ja mitkä asiat hoituisivat yhtä tehokkaasti tai jopa tehokkaammin etänä.

Paljonko säästetään toimitilojen vuokrakustannuksissa vuokratun tilan määrän vähentyessä ja paljonko säästämme matkakustannuksissa sekä paljonko aikaa säästyy varsinaisen työn tekemiseen ja asioiden hoitamiseen liikkumisen sijaan.

Luotettava kumppani pääkaupunkiseudun toimitila-asioissa.
Toimitilapalvelu FNTC lkv on vuodesta 1985 lähtien auttanut pääkaupunkiseudulla yrityksiä löytämään tarpeitaan vastaavat, kustannustehokkaat ja optimaaliset toimitilat.

Päämiehiämme ovat mm. eläke- ja vakuutusyhtiöt, koti- ja ulkomaiset kiinteistörahastot, säätiöt ja eläkekassat sekä rakennusliikkeet ja muut suurempia kiinteistömassoja omistavat tai hallinnoivat tahot.

Näin löydämme alueen merkittävimmistä vapaista tai vapautumassa olevista toimitiloista asiakkaillemme parhaiten sopivat tilat.

Vuosikymmenten saatossa markkina on muuttunut ja kehittynyt. On syntynyt monenlaisia virtauksia ja trendejä. Perinteisestä koppikonttorista on siirrytty avokonttoriin ja siitä nyttemmin joustaviin monitilatoimistoratkaisuihin.

Uusi aika tuo mukanaan uuden tehokkuuden.
Mutta nyt on käynnistynyt uusia aika, ns. digiloikkavallankumous ja hieman tahtomattaan. Sen seurauksena yritysten johto tulee etsimään ja myös löytämään merkittäviä kustannussäästöjä muuttamalla työnteon tapoja ja painopisteitä lisäämällä etätyötä ja hyödyntämällä uutta teknologiaa ja nopeita tietoliikenneyhteyksiä, minimoimalla toimitilojen kokoa ja niiden vuokrakustannuksia sekä turhaa liikkumista paikasta toiseen.

Uudenlaiset tavat tehdä työtä luovat tehokkuutta ja työtyytyväisyyttä, kun ne mahdollistavat yksilökohtaisten työtapojen ja työaikojen soveltamisen erilaisten tehtävien mukaan ja sitä kautta ne lisäävät yhtiön tuottavuutta kustannussäätöjen lisäksi.

Toimitilapalvelu FNTC lkv auttaa yhtiöitä optimoimaan toimitilansa ja etsii korvauksetta päämiestensä kiinteistösalkuista kullekin yhtiölle oikean kokoiset tilat, sopivalla sijainnilla ja kustannuksia säästävällä vuokratasolla.

Yhteistyö alkaa aina yhteydenotosta.
Ole meihin yhteydessä ja käydään keskustelu tilanteestanne ja kartoitetaan tarpeenne ja sen pohjalta esitämme ratkaisuvaihtoehtoja sekä autamme vuokraneuvotteluissa positiiviseen lopputulokseen pääsemisessä tavoitteidenne mukaisesti.

Toimitilapalvelu FNTC lkv Business Premises Käenkuja 8 A, 00500 Hki, 09-1359166 www.toimitilapalvelu.fi, info@toimitilapalvelu.fi

Harry Juselius KTM, LKV, KJs 
Toimitusjohtaja

Toimitilapalvelu FNTC lkv

Klikkaa ja katso linkki pdf

Kari Kallio nimitetty edustajaksi

Kari Kallio uudeksi edustajaksemme

Kari Kallio on liittynyt kasvavaan joukkoomme vuoden alusta ja nimitetty kiinteistöedustajaksemme.

Kari Kallio on siirtynyt uusiin haasteissiin kesällä 2019.

HJ

Uusi kiinteistöpäällikkö

Olemme saaneet henkilöstölisäystä uuden kiinteistöpäällikön Aarno Tofferin aktiiviseen joukkoomme hän aloittaa 1.11.2018 myynnissä ja vuokrauksessa. Hänellä on vahva henkilökohtaisen myynnin kokemus kiinteistömarkkinoista niin asuntopuolelta kuin liiketioista.